En tilskuer sad under en fodboldkamp og blev ved med at råbe: mål, frispark, offside og straffe. Til sidst blev det dommeren for meget. Han gik hen til manden og sagde:
- Hør her, jeg har holdt øje med dig den sidste halve time.
- Det vidste jeg næsten, lød svaret
- For du har i hvert fald ikke holdt øje med kampen. Indsendt af Ivan Holm

 

Den berømte fodboldtræner var død og i himlen traf han en masse af de gode, gamle spillere.
- Lad os udfordre Helvede i en fodboldkamp. Sagde han til Skt. Peter - Med alle de gode spillere vi har, gennembanker vi dem.
- Kære ven, sagde Skt. Peter, den kamp er tabt på forhånd… Husk, dernede har de alle dommerne… Indsendt af Ivan Holm

En spiller var meget utilfreds med dommeren og kaldte ham “din skide svensker”. Dommeren udviste spilleren for fornærmende sprog og skrev i sin indberetning: “Meget kan jeg tåle at høre, men ikke at man kalder mig skide svensker – jeg er jo nordmand!”
(Københavnsk Fodbold nr. 4 – 2005)

 

En spiller skælder ud på dommeren og siger: “Jeg kn…. din mor”. “Det skal du ikke ønske dig, min dreng”, svarede dommeren, “hun har været død i 10 år.”
(Københavnsk Fodbold nr. 4 – 2005)

En lidt utraditionel inddeling af omklædningsrum i Ballerup Idrætspark betød, at en en dommertrio blev låst inde. For at undgå tyveri var døren til rummet blevet låst af en holdleder, som ikke vidste, at dommerne klædte om i et tilstødende rum. Holdlederen gjorde dog skaden god igen, da han kort før kampstart undrede sig over, hvor dommertrioen blev af.
(Københavnsk Fodbold nr. 1 – 2005)

 

I 1936 spillede Italien mod USA ved de olympiske lege i Berlin. Den tyske dommer Weingartner udviste den italienske spiller, Achille Piccini, som imidlertid nægtede at forlade banen. Adskillige spillere omringede Weingartner, holdt dommerens arme ind til siderne og dækkede hans mund med hænderne. Og så fik Piccini såmænd lov at spille videre, hvorefter Italien vandt 1-0.
(Politiken den 14. august 2004)

DR-reportage om VM-kamp:
“Vi har fået alle spillerne på banen og en fuld dommertrio.”
(Citeret fra Politiken, den 14. juli 2002)

 

ATS – At tænke sig:
- Hr. fodbolddommer Kim Milton Nielsen, er der nogle fordele ved at bruge tv-optagelser under kampene?
- Næh, jeg kan i hvert fald ikke få øje på dem!
(Politiken, den 21. oktober 2002)

Jamen dog, hvordan er det du ser ud?”, spørger konen fodbolddommeren, da han kom hjem efter kamp. “Det ser endnu værre ud end i sidste uge”.
“Ja, den gang fik jeg kun bank af det hold, der tabte. Men i dag blev det uafgjort!”, svarer manden.
(Fra www.vittigheder.net, april 2006)

Del siden