Stiftet i 1937
Medlem af FSKBH under DFIF
www.f-u-d.dk

Stiftet i 1937
Medlem af FSKBH under DFIF
www.f-u-d.dk

FUD udsætter generalforsamlingen pga. Coruna-virus.

Generalforsamlingen den 18. marts 2020 udsættes på ubestemt tid pga. Coruna-virus.

I løbet af de seneste to dage er der sket en voldsom udvikling i Coruna-virus, en udvikling, som forventes at fortsætte, og derfor har en enig bestyrelse valgt at udsætte generalforsamlingen på ubestemt tid.

Dette skyldes både et forsøg på at undgå smitte blandt vores medlemmer, hvor flere af vores medlemmer har en alder, hvor de vil være i risikogruppen, og selvfølgelig Mette Frederiksens udmelding onsdag aften den 11. marts, om at udvise samfundssind og rettidig omhu.

Lokaliteten ligger også et sted, hvor parkeringsmulighederne er dårlige, og mange derfor vil være henvist til de ellers rigtige gode offentlige transportforbindelser, men desværre i myldretiden.

Skal vi nævne nogen af vores såkaldte ”søsterorganisationer”, så kan vi nævne, at både DBU København og KFD(Københavns Fodbold Dommerklub) har aflyst alle aktiviteter i minimum 14 dage, og det gælder både kurser og dømme kampe.

Jeg har ikke undersøgt alt, men flere fodboldklubber følger trup, og lukker deres klubber ned i minimum samme tidsrum, bla. AB Tårnby og FB, og jeg er sikker på, at en del flere klubber følger trup i morgen torsdag den 12. marts.

Bestyrelsen tvivler på, at der nogensinde har været en lignende situation, og er klar over, at FUD dermed ikke overholder vedtægterne, hvor § 4, første linje siger, at generalforsamlingen skal afholdes i første kvartal, men bestyrelsen finder det uansvarligt at gennemføre generalforsamlingen, og har derfor taget dette skridt med tungt hjerte.

I kan jo alle selv følge med i udviklingen på DR og TV 2, så i behøver ikke at ringe og skrive med spørgsmål om, hvornår den så afholdes. Bestyrelsen følger selv udviklingen, og vil melde noget ud, når Coruna-virussen klinger af, men man skal nok påregne, at der går mere end 14 dage, ikke nok med, at alle eksperter forventer et noget længere forløb end 14 dage, så skal bestyrelsen også bestille lokale på ny, samt overholde fristerne for indkaldelse til generalforsamlingen.

Jeg er som kampfordeler næsten færdig med programmet, og vil snart sende noget ud, og vil løbende holde jer orienteret om evt. udsættelse af kampe. Her er det dog Michael Kofoed og Kim Christiansen fra fodboldudvalget under FSKBH, som fortæller mig om situationen, som jeg selvfølgelig kommunikerer videre til jer.

På bestyrelsens vegne

Søren T. Holm

Del siden